Mirosa Basic

Welke thema’s worden aangesproken in dit pakket ?

Om je kennis te laten maken met de werkwijze van Mirosa.

Je zit even niet zo lekker in je vel en kan wel een power boost gebruiken.  Je hebt wat knopen door te hakken of je zit met een dilemma. Hoe dan ook, je hebt even behoefte aan een klankbord en je wilt alles goed voor jezelf in kaart brengen.

Mirosa basic is prima om even die kickstart te krijgen waar jij naar op zoek bent.Door middel van een uitgebreid intake gesprek kunnen wij goed in kaart brengen waar jij nu op vastloopt en even dat extra zetje in de rug kan gebruiken.

Door een uitgebreid intake gesprek af te nemen kunnen we samen goed in kaart brengen wat er speelt in je leven. En waar eventueel die blokkade ligt voor jou. In een intake gesprek worden er  vragen gesteld over meerdere aspecten van jouw  gezondheid en emotioneel  en mentale welzijn. Daarnaast word er uitgebreid gesproken over voeding, leefstijl, mentale vertering, energie, terugkerende gedragspatronen en hoe je omgaat met jezelf en je omgeving. 

Zelf kennis is begin van alle wijsheid.

Wij werken altijd met een behandelplan, deze zul je na het intake gesprek ontvangen en zullen we samen bespreken.  Praktijk Mirosa weet een goed plan van aanpak te realiseren waar jij mee verder kunt. In dit geval, plan van aanpak hoe jij weer die stap kan zetten in een positieve richting.

Hier zal het  volgende consult dan ook op afgestemd worden.

Er is zijn in dit pakket 2 extra ondersteunende contactmomenten.

Om er voor te zorgen dat jij extra versterkt word in jouw persoonlijke kracht. De goede balans behouden in wie je bent en wat je doet. 

Indien er meerdere sessies nodig zijn word dit alvorens de behandelplan besproken ,zo kom je niet voor verrassingen te staan. Er word altijd doorverwezen naar een huisarts/specialist indien dit nodig is.

10px

Wat gaan we doen?

  • Het versterken van en vergroten eigenwaarde en zelf vertrouwen
  • Het leren aangeven van jou behoeftes
  • Wandel coaching
  • Ik-sterkte bevestigen ( Ik-sterkte heeft te maken met het vermogen om angst te verdragen, om te fantaseren zonder de greep op de werkelijkheid te verliezen, en met het kunnen omgaan met de eisen van ons ego en de impulsen vanuit het denken wat wij “moeten”. Er hoort frustratietolerantie bij, een zekere controle over impulsen, het kunnen omgaan met stress, kortom, het kunnen werken en liefhebben. Humor is een gunstige factor.
  • Aanleren van meditatie en ademhalingsoefeningen

Emotioneel lichaamswerk vanuit de integratieve visie wordt het lichaam benut als aangrijpingspunt voor verandering. Het eventuele aanpassen van voedingspatronen.

10px

Mirosa

 basic