Als dingen in je leven niet lekker lopen en je voelt je niet happy, dan kunnen we samen op zoek gaan naar de oplossing ervan.
Wij van Praktijk Mirosa coachen je graag naar een situatie waarin je je wél prettig voelt.! We zoeken samen naar een oplossing voor het probleem waarom jij je niet lekker voelt.
Onder de oplossing versta we wat voor jou de beste manier is om met het probleem om te gaan.

Een mens verandert niet door te praten, maar door te doen!!
Je eigen kracht ontdekken, versterken en gebruiken.

En wij van Praktijk Mirosa helpen jouw daar graag bij! Er is altijd een weg, en soms is de juiste keuze maken geen makkelijke weg .

Maar op langere termijn zeker de moeite waard!
Echte keuzes maken vergt moed.

Werkwijze Praktijk Mirosa

Samen kijken we naar meerdere aspecten van jouw gezondheid en emotioneel welzijn.
We starten met het in kaart brengen van jouw klacht of ziekte,
Hoe is deze ontstaan en welke acties je al hebt ondernomen om weer beter te worden of welke “oplossingen” heb je geprobeerd.
Daarnaast word er uitgebreid gesproken over voeding, leefstijl, mentale vertering, energie, terugkerende gedragspatronen en hoe je omgaat met jezelf en je omgeving. Wij werken altijd met een behandelplan, zodat het voor jou duidelijk is wat de te volgen route is naar herstel.
Herstel van een klacht of ziekte is een groeiproces.

Wij van Praktijk Mirosa kunnen jou hierin begeleiden en ondersteunen.
Het kan voorkomen dat je word door gestuurd naar een andere zorgverlener of specialist zo proberen wij voor jou het beste resultaat te bereiken.

Praktijk Mirosa werkt samen met verschillende coaches, therapeuten en ervaringsdeskundigen. Zowel uit regulier en complementaire zorg. Wij van Praktijk Mirosa leveren dus maatwerk.

                                                   Wij gaan door waar een ander stopt.