Aanmelding

De kracht van Praktijk Mirosa ligt in het feit we een breed aanbod bieden door middel van diverse professionals, dit door een samenwerking onder de vleugels van Project Mirosa. De professionals staan voor toegankelijke, persoonlijke en professionele hulpverlening voor mensen die dit nodig hebben. De kracht van onze samenwerking is een breed, integraal aanbod waarbij kennis en ervaring worden gebundeld.

De gemeenten in Nederland zijn verantwoordelijk voor de jeugdzorg voor inwoners tot hun 18e jaar. Alle gemeenten hebben hiervoor afspraken gemaakt met zorgaanbieders in hun regio. Bij de gemeente van uw woonplaats kunt u informeren met welke zorgaanbieders deze afspraken zijn gemaakt. Is uw hulpvraag WMO/ WLZ/PGB/Jeugdwet gerelateerd dan zijn wij aangesloten bij de volgende gemeenten via zorgcoöperatie Brabant:

– Helmond en Peel Gemeenten 
– BOV -De Kempen       
– A2 Gemeenten          
– Dommelvallei 
          
U KUNT contact opnemen met één van de teams die hiervoor zijn opgericht in uw gemeente. U kunt deze meestal vinden op de website van de gemeente.

Verwijzing

Als u gebruik wilt maken van onze zorg dan hebben wij niet altijd een verwijzing nodig. U kunt zowel regulier als particulier bij ons terecht.

Spoed

Tijdens kantooruren kunt u gewoon rechtstreeks contact opnemen met uw begeleider. Wanneer u ’s avonds of in het weekend met spoed hulp nodig heeft, dan kan u een beroep doen op de hulp van de crisisdienst.

Meld via onderstaand formulier uw client aan bij Praktijk Mirosa.

Gemeentelijke Aanmelding