Over de samenwerking met Charlotte van Eekelen.

Mirosa wil graag een voorbeeld uit dragen om meer samen te werken voor gerelateerde doelstellingen en zo voorbeeld te zijn dat we samen zo veel meer kunnen bereiken. Praktijk Mirosa en Charlotte van Eekelen (Voorwaarts coaching) gaan krachten bundelen om zo nog meer tot maatwerk te komen.

Wat maakt paardencoaching zo geschikt voor mensen met depressies, angsten en andere psychische klachten?

De voordelen van paardencoaching:  Het zet je in hier en nu. Dankzij het spiegelen van paard  word je bewust  hoe jij in het leven staat. Een paard geeft je zelfinzicht en je gebruikt al zintuigen.Het paard spiegelt jou gedrag zonder dat je er over hoeft te praten. Het kan je weer balans geven om weer nieuwe positieve stap te zetten in juiste richting. Een sessie met paarden brengt concentratie en ontspanning. Het is niet alleen maar praten maar doen.

Charlotte van Eekelen werkt sinds [2009] als coach en begeleider met paarden. Ze heeft zich in deze richting gespecialiseerd vanuit haar achtergrond als sociaal-psychiatrisch verpleegkundige in de GGZ.
Nadat ze zelf een training met paarden deed, besefte ze dat dit was wat ze wilde. “Ik zag hoe paard en mens direct op elkaar reageren. Natuurlijk stel je als coach vragen, maar door opdrachten uit te voeren met het paard, krijgt iemand niet alleen inzicht, maar ervaart ook hoe het anders kan. Ik vind dat nog elke keer fascinerend om mee te maken.”

Charlotte begon haar coachingspraktijk met paarden in 2009. Ze is gediplomeerd post-HBO-gediplomeerd coach (bij HorSense) en als gecertifcieerd systeemcoach aangesloten bij Wind Organisatieontwikkeling.

Coaching met paarden is een effectieve aanpak bij allerlei obstakels in je leven:

-Stress en burn-out
-Angsten en depressie
-Verdriet, rouw en verlies
-Moeite met leidinggeven of opvoeden
-Communicatieproblemen
-Te weinig zelfvertrouwen, faalangst

Mirosa is ontzettend blij met de samenwerking met Voorwaarts coaching.

Zo kunnen wij nog meer maatwerk leveren afgestemd op jouw hulpvraag.

Je kunt jouw persoonlijke ontwikkeling versterken en verbinden bij Praktijk Mirosa. Wij bieden een nieuwe manier van ondersteuning en begeleiding wat zal bijdragen aan een positief ontwikkelingsproces. Het vergroten en versterken van veerkracht en weerbaarheid om zo een nieuwe weg in te slaan.

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan en ontdek de unieke kijk op zorg van Mirosa.
Mail of bel ons en stel vrijblijvend jouw vraag, we zijn er voor je.

Praktijk Mirosa
Regio: De Kempen en Eindhoven e.o

Tel. 06 363 272 86
Info@praktijkmirosa.nl