GRACI Coaching

Een lerende sector opzetten en het huidige stelsel beïnvloeden

Het doel van de samenwerking tussen GRACI Coaching en Praktijk Mirosa: zorgen dat jongeren de mooiste en beste versie van zichzelf worden. Dat zij  (weer) zélf achter het stuur van hun eigen levensbus gaan zitten, om te sturen in de richting die hén gelukkig maakt.

En GRACI Coaching en Praktijk Mirosa gaan verder dan dat.

Samen willen we een lerende sector opzetten en het huidige stelsel beïnvloeden. Onze overtuiging is dat beleid, praktijk en wetenschap niet langer los van elkaar kunnen opereren.

Het andere gemeenschappelijk belang: de beste kansen creëren voor de jongeren en de gezinnen waaruit zij komen. Als we de verschillende perspectieven met elkaar weten te verbinden, kunnen we samen zorgen voor een transformatie

Wanneer Remko en Marie een doel voor ogen hebben, doen ze er ook alles aan om het gewenste eindresultaat te bereiken. Beiden werken vanuit hun hart, zijn open en eerlijk en delen eenzelfde passie. Dat is dé basis voor iedere relatie tussen twee of meer mensen.

Remko Grijm is Certified Trainer of NLP, Master Coach, Master Time Line Therapy® Practitioner en Master Hypnotist.

NLP, Time Line Therapy®, Hypnose en Coaching zijn individueel al bijzonder krachtige technieken voor persoonlijke groei. Als combinatie gebruikt, ontstaat de meest krachtige set van technieken voor zelfontplooiing, persoonlijke kracht en groei, bevrijding, flexibiliteit en transformatie. Zo worden diep van binnen nieuwe hulpbronnen geïnstalleerd, die ook na de coaching blijven ondersteunen in het halen van de resultaten die iemand wil! Dat is de reden waarom Remko binnen GRACI altijd al deze tools gebruikt.

Project Mirosa draagt zorg voor ontwikkelingstrajecten voor zelfredzaamheid. Remko Grijm biedt via zijn bedrijven GRACI Coaching en NLPXperience een combinatie van coaching voor persoonlijke ontwikkeling en toepassingen van NLP (Neuro Linquistic Programming).

Remko en Marie zijn samen volledig gericht op zelfredzaamheid en het weer sterker maken van de jongeren en de gezinnen waaruit zij komen.

Meer weten over Remko Grijm en/of GRACI Coaching?
Ga naar www.graci.nl

10px

GRACI
Coaching