Wie houden van plezier en zijn vaak leergierig? Juist, kids. Ook dromen zij nog volop, hebben de toekomst en kunnen zoveel meer dan dat ze vaak zelf denken of anderen tegen hen zeggen.
NLP kun je uitleggen als Nieuw Leer Potentieel. NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) laat zien hoe de driehoek van bovenkamer, taal en gedrag effect heeft op wat we doen, zien, horen, voelen en denken en tegen onszelf zeggen. Dat biedt volop kansen voor Nieuw Leer Potentieel, op een leuke en uitdagende manier.
En van velen die ik coach, train of opgeleid heb, hoor ik: “Dit wil ik mijn kinderen als kado geven.” of “Deze basis had ik als kind willen weten!” en “Zinvol voor alle leeftijden.” Dus….

Daarom een special NLPXperience workshop voor kinderen: Zaterdag 17 augustus 2019 in Eindhoven

Deze gave workshop geeft kinderen handvatten hoe ze met plezier de handleiding van hun bovenkamer kunnen gebruiken.

Ja, ik ben groot voorstander van NLP en ook voor jongeren. Dat is ook reden voor deze speciale NLPXperience workshop op zaterdag 17 augustus. Kennis maken met de handleiding van je brein. Helemaal ingericht op de leeftijdsgroep 12 tot 16 jaar.


NLP is ook Now Let’s Play
NLP kun je ook zien als afkorting van Now Let’s Play. NLP is een houding. Een houding vol nieuwsgierigheid als een kind, naar wat zou er nu gebeuren als ik in mijn gedachten iets anders doe. Een houding om eens te ervaren hoe het is om te spelen met de kracht en handleiding van je brein. NLP is fun, concreet, krachtig en maakt gebruik van de snelheid en ongekende mogelijkheden van onze bovenkamer voor een gewenste verandering. Heerlijk.
Ze gaan direct zelf ervaren – en ook de vader, moeder of begeleider die mee is die dag – wat voor plezier je jezelf kunt doen met kleine veranderingen. Leuk voor iedereen.
Met plezier ontdekken en beleven tijdens de NLP workshop

Allereerst: het zijn hele leuke uren met elkaar. De workshop duurt van ongeveer 10 uur tot 14.30 en is in Eindhoven bij Project Mirosa. Met gebak en heerlijke broodjes tussendoor. De kinderen gaan handige oefeningen horen, zien en zelf ervaren.

Zo leren ze hoe leuk en zinvol die zijn, ook voor zichzelf.

 

Enkele onderwerpen in deze unieke NLPXperience:
-Hoe maak je nou eigenlijk leuke gedachten én hoe kan je minder leuke veranderen?
-Hoe leer je makkelijker en sneller én hoe kan je dat handig gebruiken op school?
-De supercirkel om jezelf op elk moment een sterk en goed gevoel te geven
-Een denkbeeldig kijkje naar jezelf door de ogen van een andere en wat dat doet
-De bioscoop in je bovenkamer om van bijvoorbeeld spin- of toetsangst af te komen
-Hoe je het beste opstel schrijft of spreekbeurt vertelt
-Het effect van je kin omhoog en schouders recht en de andere kant op
-De pret van oogbewegingen en nog veel meer
-Echt een gave én zinvolle paar uur voor kinderen en hun ouders of wie ze ook meenemen. Want de begeleiders doen natuurlijk gezellig mee. -De leeftijdsgroep is van 12 tot 16 jaar. Slechts 14 plekken beschikbaar op deze hele leuke dag!

Als de workshop is afgelopen…..

Dan kun je nog gezellig napraten of gezellig bezoekje aan de bruisende stad Eindhoven of naar huis of wat dan ook.

Jullie zullen daarna een glimlach op je gezicht hebben en misschien ook wel rode wangen. Want iedereen heeft nieuwe, leuke dingen gehoord en beleefd en weet al wat meer over het zelf kunnen gebruiken van de handleiding van je bovenkamer.

Plus: ze ontvangen een speciaal KIDSXperience certificaat!

De ‘ouder+kind’ prijs voor deze gave en gezellige dag is € 100 ex btw inclusief de rest! Voor een 2e deelnemend kind, wordt € 35 extra berekend.
Datum: zaterdag 17 augustus 2019
inclusief lekkere lunch
Tijd: 10.00 uur tot circa 15.00 uur
Locatie: Project Mirosa in Eindhoven
Prijs: inclusief handout, lunch, koffie, thee, etc.
Aantal deelnemers: minimaal 8, maximaal 15, VOL = VOL, boek dus snel!
Heb je vragen over de workshop? Wil je je aanmelden of wil je nog even sparren over wat het exacte programma is?

Laat het ons weten via 06-5105 9949 of gebruik het contactformulier.

Dan nemen wij contact met je op!
Delen van dit bericht mag zeker!

                                      

Vrolijke groet, Remko Grijm

Remko Grijm is Certified Trainer of NLP, Master Coach, Master Time Line Therapy® Practitioner en Master Hypnotist.
NLP, Time Line Therapy®, Hypnose en Coaching zijn individueel al bijzonder krachtige technieken voor persoonlijke groei. Als combinatie gebruikt, ontstaat de meest krachtige set van technieken voor zelfontplooiing, persoonlijke kracht en groei, bevrijding, flexibiliteit en transformatie. Zo worden diep van binnen nieuwe hulpbronnen geïnstalleerd, die ook na de coaching blijven ondersteunen in het halen van de resultaten die iemand wil! Dat is de reden waarom Remko binnen GRACI altijd al deze tools gebruikt.

“Training differently…making the difference” (Remko Grijm)

 

Project Mirosa draagt zorg voor ontwikkelingstrajecten voor zelfredzaamheid.

Remko Grijm biedt via zijn bedrijven GRACI Coaching en NLPXperience een combinatie van coaching voor persoonlijke ontwikkeling en toepassingen van NLP (Neuro Linquistic Programming).
Remko en Marie (Praktijk Mirosa) zijn samen volledig gericht op zelfredzaamheid en het weer sterker maken van de jongeren en de gezinnen.

Meer weten over Remko Grijm en/of samenwerking met GRACI Coaching?
Ga naar www.graci.nl