Praktijk Mirosa met haar Project NLS was genomineerd voor de 12 editie van Brabantse Kempen Trofee.

Met de uitreiking van de Kempentrofee wil het Streekplatform (een samenwerkingsverband in de Brabantse Kempen) initiatieven en projecten onder de aandacht brengen die zich onderscheiden door hun vernieuwende aanpak of samenwerking.Het platform bestaat uit de Kempengemeenten, andere (semi) overheidspartijen, ondernemersplatformen, onderwijs- en kennisinstellingen.

De Brabantse Kempentrofee is bedoeld voor bedrijven, organisaties en personen om innovatie en samenwerking in de regio de Kempen te stimuleren.

Er waren 5 mooie initiatieven genomineerd; Wij WEsterhoven, Project NLS, Inkoopsamenwerking de Kempen , Torenzicht een grensbeleving en SamenSlim Eersel.  Het werd een hele spannende nek aan nek race toen we de tussenstand hoorden in januari dat Praktijk Mirosa maar liefst 30 procent van de stemmen had.  Wat een spannend avontuur en wat een prachtig mooi compliment dat we op zoveel steun mochten rekenen.

De uitreiking van de Kempentrofee 2018 vond plaats op donderdag 7 februari 2019 op Domein Oogenlust, Hees 4 in Eersel, in samenwerking met Industriegroep Eersel (IGE) en gemeente Eersel. Wat een prachtige locatie en wat een eer dat Praktijk Mirosa al hier aanwezig mocht zijn met haar nominatie voor Project NLS. Op deze avond werd de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt.

En de winnaar is dan ook het mooie initiatief geworden van Wij Westerhoven.  Wij willen jullie dan ook van harte feliciteren!!

Ook willen wij graag Streekplatform, Huis van de Kempen ,IGE en gemeente Eersel enorm bedanken voor dit jaar het realiseren  van het uitreiken van de Kempentrofee. Doormiddel van deze feestelijk uitreiking van de aanmoedigingsprijs Brabantse Kempen Trofee bestaande initiatieven extra waarderen en tegelijkertijd nieuwe initiatieven weer stimuleren. Dank jullie wel.

En tot slot..

De vrienden van Project NLS, Wij dragen een enorm warm hart uit naar jullie.  Wat hebben we genoten van jullie en wat voelen we ons dankbaar zonder jullie waren niet zo ver gekomen in de race.. Wat een spannend avontuur was dat. Enorm bedankt voor de warmte, liefde en support. Berichten van Projecten NLS werden door jullie massaal gedeeld om zoveel mogelijk stemmen binnen te halen. Dat voelde voor ons als een warm bad, dank jullie wel!

De jongeren van NLS hebben ontzettend hard gewerkt. En wat zijn ze ongelooflijk trots op zich zelf. Terecht deze nieuwe leiders hebben laten zien hoe je onze maatschappij stukje mooier kunnen maken. Hebben actief verschillende ondernemers  benaderd om samen sterk te staan voor een betere samenleving. Met groot succes. En dat smaakt naar meer!!  Ze staan alweer te trappelen om volgende maatschappelijke projecten op te zetten. WOW!! Nieuw leiderschap is AAN!  Samen sterk door verbinding.