Soms heb je iemand nodig die met je meeloopt op je levenspad als je het even niet meer weet. Deze persoon geeft je aanwijzingen en leert jou verschillende technieken voor nieuwe mogelijkheden tot positieve groei en zelfontwikkeling, Je veranderingsproces is begonnen.

Praktijk Mirosa is ontstaan uit passie, levenservaringen en
sterk intuïtief gevoelsvermogen.

Wij werken samen met geaccrediteerde coaches,
therapeuten en ervaringsdeskundigen.

Vergoedingen vanuit uw zorgverzekeraar behoren tot
de mogelijkheden, neem contact op.

Stichting Mirosa

Praktijk Mirosa is onderdeel van Stichting Mirosa. Hierin bieden we  hulp aan aan jongeren tussen de 16 en 27 jaar. We maken ons sterk voor jongeren die in de problemen zijn gekomen.  Is jou iets naars overkomen of heb je bijvoorbeeld het gevoel dat jou iets is aangedaan? En weet je niet waar je terecht kunt?  Wij helpen je om je leven weer op de rit te krijgen en kijken samen met jou wat je nodig hebt om weer sterker in je schoenen te staan.

WMO Jeugdhulp
Ambulante Gezinsbegeleiding
en nog meer...

Bekijk meer op de website van Stichting Mirosa

 

Uw client aanmelden

De kracht van Praktijk Mirosa ligt in het feit we een breed aanbod bieden door middel van diverse professionals, dit door een samenwerking onder de vleugels van Project Mirosa. De professionals staan voor toegankelijke, persoonlijke en professionele hulpverlening voor mensen die dit nodig hebben. De kracht van onze samenwerking is een breed, integraal aanbod waarbij kennis en ervaring worden gebundeld.

Laatste Mirosa nieuws

40px